Al recull de relats Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics trobareu un relat meu que porta per títol «Transcomunicació bovina». Es tracta d’un llibre editat per Edicions SECC, i la seva editora Alicia Gili també ha inclòs relats de Sílvia Romero, Sergi G. Oset, menut, Carlos Castro i un de seu.
terres-albesEstic molt content de participar en aquesta antologia perquè no hi ha gaires iniciatives com aquesta, que recullin contes de temàtica fantàstica escrits en català. A més, cada relat és del seu pare i de la seva mare, per tant hi ha una gran varietat de temes i estils.
L’Alicia Gili està entestada a difondre la fantasia en català, i per això li dedica una col·lecció sencera, la Minairó.
En quant al meu relat, us puc avançar que els seus protagonistes són dos investigadors de fenòmens paranormals, el Belial i el Pazuzu… el que passa és que estan morts, i per tant investiguen les coses que fan els vius. En aquest cas, una finada recent els contacta per que la ajudin a dur-li un missatge al seu fill, i ells lien una mica la troca. És, a més, un al·legat antitaurí. Tot en un!
Si voleu saber més, el millor és que compreu el llibre, que només val 10€. Podeu anar a la vostra llibreria de confiança i demanar-lo. Si us diuen que no el poden portar, insistiu. I si no, el podeu adquirir directament al web de l’editorial.
També podeu venir a la presentació que farem el proper dia 26 de novembre a les 18h a la TuuuLibrería (més info aquí).
O podeu llegir una ressenya aquí.
I no oblideu afegir-lo a les vostres prestatgeries de Goodreads i comentar-lo quan l’hagueu llegit, que això als editors independents ens dona molta vida. Gràcies!

Vídeo de la presentació que vàrem fer a la Chronos: